Vel blåst!

Da har vi akkurat kommet hjem fra årets festival, og det var mange godord å ta med seg på veien hjem.

I år var vi nesten 130 strikkeglade damer og noen menn fra hele Norge og også med et besøk fra USA, så festivalen begynner å bli internetional. De første bestillinge for 2019 tikker inn og jeg er i gang med å booke kurs og foredragsholdere.

I år hadde vi, for første gang, en designkonkurranse i samarbeide med Ukebladet Familien og vinneren ble Bente Gundersen med den vakre Bestemorskofta inspirert av hennes bestemors stasvotter som hun fant da hun skulle pusse opp hjemme.

Vi håper vi ser deg i 2019 og at du kvesser pinnen og blir med på designkonkurransen!

#strikkefestival #fofor #strikking #familien #garn #strikkefestivalenfefor #design #strikkedesign

Utvalgt innlegg
Siste innlegg
Arkiv
Søk etter tags
Ingen tagger enda.
Følg oss
  • Facebook Basic Square
  • Facebook Social Icon