Den beste festivalen til nå

Dette fikk vi høre mange ganger i løpet av søndagen under årets Strikkefestival på Fefor som ble arrangert helgen 28. - 30 april. Det gleder jo en festivalgeneral, og samtidig så inspirerer det til å lage en enda finere festival i 2018. Og det arbeidet er allerede i gang.

Under årets festival var vi mer enn 120 strikkeglade damer (ingen menn) som storkoste oss med strikketøy, vidunderlig god mat, høyt faglig innhold på workshops og foredrag og ikke minst sosialt samvær. Fefor rammet det hele inn med sine tømmerstuer som ble forvandlet til helgens strikkekafe, Utsikten strikkekafe ahr vi døpt den til. Der ble det solgt massevis av lekkert garn og strikketilbehør, samtidig som at kursholdere og deltagere villig delte av sin kunnskap.

Har du lyst til å bli med på Strikkefestivalen 2018 - regitrer din e-postadresse her på nettsiden under fanen Om strikkefestivalen, så vil du få oppdateringer fra oss.

#Strikking #garn #fefor #strikkefestiva #inspirasjon #strikkeglede #workshops

Utvalgt innlegg
Siste innlegg
Arkiv
Søk etter tags
Ingen tagger enda.
Følg oss
  • Facebook Basic Square
  • Facebook Social Icon