Den beste festivalen til nå

May 4, 2017

Dette fikk vi høre mange ganger i løpet av søndagen under årets Strikkefestival på Fefor som ble arrangert helgen 28. - 30 april. Det gleder jo en festivalgeneral, og samtidig så inspirerer det til å lage en enda finere festival i 2018. Og det arbeidet er allerede i gang.

 

Under årets festival var vi mer enn 120 strikkeglade damer (ingen menn) som storkoste oss med strikketøy, vidunderlig god mat, høyt faglig innhold på workshops og foredrag og ikke minst sosialt samvær. Fefor rammet det hele inn med sine tømmerstuer som ble forvandlet til helgens strikkekafe, Utsikten strikkekafe ahr vi døpt den til. Der ble det solgt massevis av lekkert garn og strikketilbehør, samtidig som at kursholdere og deltagere villig delte av sin kunnskap.

 

 

Har du lyst til å bli med på Strikkefestivalen 2018 - regitrer din e-postadresse her på nettsiden under fanen Om strikkefestivalen, så vil du få oppdateringer fra oss.

 

 

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Utvalgt innlegg

Den beste festivalen til nå

May 4, 2017

1/1
Please reload

Siste innlegg

April 30, 2018

January 4, 2018

August 15, 2017

Please reload

Arkiv
Please reload

Søk etter tags
Please reload

Følg oss
  • Facebook Basic Square
  • Facebook Social Icon