lør. 25. apr. | Fefor Høifjellshotell

Syrefarging, teoretisk kurs - Nina Petrina

Er du nysgjerrig på hvordan man farger garn med syrefarger? Har du lyst til å lære deg det som trengs for å komme i gang med å farge garn selv? Dette kurset gir deg en introduksjon i det grunnleggende ved å sette farge på garn ved hjelp av syrefarger.
Registreringen er lukket
Syrefarging, teoretisk kurs - Nina Petrina

Time & Location

25. apr. 2020, 10:00 – 12:00
Fefor Høifjellshotell, Lomsetervegen 25, 2640 Vinstra, Norway

About the Event

Er du nysgjerrig på hvordan man farger garn med syrefarger? Har du lyst til å lære deg det som trengs for å komme i gang med å farge garn selv? Dette kurset gir deg en introduksjon i det grunnleggende ved å sette farge på garn ved hjelp av syrefarger, teorien bak og en gjennomgang av de ulike fargeteknikkene man kan bruke. 

Nina har håndfarget garn for salg siden 2013 i egen nettbutikk. Vil du se eksempler på garn hun har håndfarget? Ta gjerne en titt på Instagramkontoen @ninapetrina.no

Kurset starter med en teoretisk gjennomgang (powerpoint-presentasjon med bilder og video) fortsetter med at Nina demonstrerer farging for deltakerne og avsluttes med en åpen spørrerunde. Alle kursdeltakerne får tilsendt e-boka "Lær å farge med matfarger" kostnadsfritt etter kurset (med matfarger her menes konditorfarger som også er en type syrefarger). Dette kurset er både egnet for de som ikke har erfaring med garnfarging fra før, samt de som har litt erfaring. 

Registreringen er lukket

Share This Event

Registration

For å registrere dine workshops trenger vi din info! 

  • Facebook Social Icon