søn. 26. apr. | Fefor Høyfjellshotell

Strikke med "kaosfarger" - Nina Petrina

Har du lyst til å lære mer om hvordan du kan få frem det beste i ulike typer håndfarget garn? Har du forsøkt å strikke med flerfarget garn og blitt overrasket at resultatet ble noe helt annet enn det du hadde forventet? Nina Petrine har mange praktiske tips til hva du bør tenke på!
Registreringen er lukket
Strikke med "kaosfarger" - Nina Petrina

Time & Location

26. apr. 2020, 10:00 – 12:00
Fefor Høyfjellshotell, Peer Gyntvegen, 2640 Vinstra, Norway

About the Event

Har du lyst til å lære mer om hvordan du kan få frem det beste i ulike typer håndfarget garn? Har du forsøkt å strikke med flerfarget garn og blitt overrasket at resultatet ble noe helt annet enn det du hadde forventet? Jeg har mange praktiske tips til hva du bør tenke før du setter pinnene i semisolid, spettete, flerfarget eller selvstripende garn. Nina har håndfarget garn for salg siden 2013 og har flere års erfaring med å strikke og designe med håndfarget garn. Vil du se eksempler på plagg som er strikket med håndfarget garn? Ta gjerne en titt på Instagramkontoen @ninapetrina.no  

Dette kurset er beregnet for strikkere som er nysgjerrig på hvordan de kan få best mulig resultat med ulike typer flerfarget garn. Kurset har først en teoridel, deretter noen praktiske oppgaver hvor vi skal strikke noen prøvelapper med ulike typer flerfarget garn som deltakerne får hos kursholder (inkludert i kursavgift). Ta med deg ett par strikkepinner i tykkelse 3,5mm.

Registreringen er lukket

Share This Event

Registration

For å registrere dine workshops trenger vi din info! 

  • Facebook Social Icon