lør. 25. apr. | Fefor Høifjellshotell

Fotokurs for strikkere - Nina Petrina

Har du lyst til å lære mer om hvordan du kan ta bedre bilder av garn, strikketøy eller ferdige strikkeplagg? Har du lyst til å legge ut bedre bilder på strikkegrupper på Facebook, eller andre sosiale medier?Kom på kurs og lær hvordan du kan ta bedre bilder med det kameraet du har!
Registreringen er lukket
Fotokurs for strikkere - Nina Petrina

Time & Location

25. apr. 2020, 15:30 – 17:30
Fefor Høifjellshotell, Lomsetervegen 25, 2640 Vinstra, Norway

About the Event

Har du lyst til å lære mer om hvordan du kan ta bedre bilder av garn, strikketøy eller ferdige strikkeplagg? Har du lyst til å legge ut bedre bilder på strikkegrupper på Facebook, har du en Instagramkonto du ønsker å vise frem bilder av dine ferdige plagg, eller en Ravelrykonto som trenger freshe bilder? Jeg har mange praktiske tips til hva du bør tenke på når du skal ta bilder av garn, strikketøy og dine ferdige strikkeplagg! Kom på kurs og lær hvordan du kan ta bedre bilder med det kameraet du har, enten det er mobilkamera eller et annet digitalkamera (system/speilrefleks osv). 

Dette er et nybegynnerkurs og inneholder svært få fototekniske ord og uttrykk. Nina er ikke utdannet fotograf, men har lært seg mange gode teknikker for å ta bilder av strikketøy og garn. Dette kurset er beregnet for nybegynnere som ønsker praktiske tips til hvordan ta bedre bilder, style bilder, finne gode vinkler og bakgrunner, lyssetting og farger blant annet. Er det ønskelig så ser vi litt på redigering av bildene inne i Instagram-appen på slutten av kurset. 

Kurset har først en teoridel inne, deretter en praktisk del hvor vi går litt rundt både inne og ute på leting etter egnede steder å ta bilder og prøve det vi har snakket om i praksis. Du må ha med deg et digitalt kamera, noe du vil ta bilde av (garn, et strikkeprosjekt eller et ferdig plagg eller to), klær etter vær og godt humør. (Vil du se eksempler på bilder kursholder har tatt? Ta en titt på Instagramkontoen @ninapetrina.no

Registreringen er lukket

Share This Event

Registration

For å registrere dine workshops trenger vi din info! 

  • Facebook Social Icon