lør. 04. mai | Fefor Høifjellshotell

Farg garn med Indigo - Hege Dagestad

Farging med indigo er en herlig opplevelse, som gir vakker, blå farge. For mange er dette den mest magiske prosessen, der vi ser fargeskiftet skje med en gang vi tar hespen opp av kjelen. Det vil være tre workshops under festivalen. Ingen forkunskaper kreves.
Registreringen er lukket
Farg garn med Indigo - Hege Dagestad

Time & Location

04. mai 2019, 09:30 – 11:30
Fefor Høifjellshotell, Lomsetervegen 25, 2640 Vinstra, Norge

About the Event

Materialpakke: KR. 100,- Garn til farging kjøpes av kursleder.

Hege Dagestad ga i samarbeid med Kari Hestnes ut den flotte plantefargeboken «Garnmagi med plantefarger» på Cappelendamm forlag høsten 2018. Boken var hovedbok i Hobbyklubben i august, og mange har dermed blitt inspirert til å hoppe ut i den vakre og magiske verdenen som plantefargingen byr på.

Hege holder kurs i samme lettfattelige stil som boken, og er en inspirerende kursholder som har som mål at alle som deltar på kurs skal få med seg gode opplevelser og kunnskap nok til å farge selv. Hennes forbilde er farmoren hennes som var en mester i å plantefarge og tidlig viste henne gleden ved å farge vakkert og unikt garn selv.

Hege har en leken tilnærming til fargingen, og jobber samtidig målrettet med å systematisere og dokumentere kunnskapen, slik at andre også kan ha glede av den. Hun har bygget opp en egen fargehage med ikke-norske fargeplanter, men foretrekker å farge med norske planter hentet direkte fra naturen. Et viktig aspekt ved plantefargingen hennes er gleden ved å både høste fra naturen, men også å ta vare på naturen og kretsløpene på best mulig måte.

www.plantefarger.no

www.skogensgul.no

Registreringen er lukket

Share This Event

Registration

For å registrere dine workshops trenger vi din info! 

  • Facebook Social Icon